Arendal bystyre må gjøre som Løddesøl vil

Løddesøl må gjerne bli en del av Froland. Hvis et flertall i kretsen stemmer for å flytte over til Froland, vil selvsagt Venstre respektere det. For oss i Venstre er det selvsagt at all makt skal komme nedenfra.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Venstre ga støtte til en del av Rindal kommune i Møre og Romsdal som fant det mer naturlig å flytte over til nærmeste nabokommune i Sør-Trøndelag. På samme måte synes vi Røysland krets ved Songe i Tvedestrand selv skal bestemme hvilken kommune kretsen vil høre til. Venstre har skapt det lokale selvstyret i Norge, og vi vil konsekvent støtte det flertallet i Løddesøl krets bestemmer seg for.

Vi regner med at kretsen vil arrangere folkeavstemming der vi også håper at alle 16-åringer for stemmerett, slik Venstre har gått inn for. Om Løddesøl krets går til Froland vil vi savne kretsen, men bystyret i Arendal må bøye seg for den konklusjonen Løddesøl krets kommer fram til.

Anne Tørå Solsvik og Jan Kløvstad , Venstres bystyregruppe i Arendal

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**