23,1 % i skolevalget til Venstre på Skagerak

Valgresultatene fra skolevalgene i fylket viser en oppslutning på 4,1 % for Venstre i Vestfold. Dette er en framgang på 0,9 % sammenlignet med valget i 2007 og 2,2 % fram sammenlignet med valget i 2005. Et særdeles godt resultat oppnådde Venstre på Skagerak International School i Sandefjord med 23,1 %, og ble med det nest største parti ved valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Valg 2009

Nest beste enkeltresultat oppnådde Venstre ved Rudolf Steinerskolen i Vestfold, hvor oppslutningen ble hele 12,7 %, og tredje største parti ved skolen.

Stor framgang var det ellers å notere på Sandefjord VGS hvor Venstre fikk 5,9 %, som er fram 2,2 %. Ved valget på Thor Heyerdahl VGS i Larvik fikk Venstre 4,6 % i dag, som er fram 2,0 % fra valget i 2007.

Stor takk til Unge Venstres mannskap for innsatsen ved årets skolevalg i fylket!

På nasjonalt plan fikk Venstre 6,0 % oppslutning ved årets skolevalg. Dette er fram 1,0 % sammenlignet med skolevalget for to år siden og fram hele 2,9 % sammenlignet med forrige stortingsvalg (2005). Dette resultatet er det beste for Venstre ved skolevalg siden 1997.

Detaljer og flere resultat finner du på denne linken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**