Sterk vekst for Venstre ved skolevalgene i Rogaland

Venstre fikk 7,1% ved skolevalgene i Rogaland. Det er en vekst på 1,7 prosentpoeng fra 2007 og 2,8 prosentpoeng fra 2005. Et engasjert korps debattdeltakere fra Unge Venstre har gjort en fantastisk innsats på de videregående skolene rundt om i fylket.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Kjartan Lunde

Foto: Are Bu Nilsen

Leder i Rogaland unge Venstre, Kjaratan Alexander Lunde, har stått i spissen for et entusiastisk og engasjert debattkorps fra Unge Venstre, der mange fikk prøve seg for første gang ved dette valget. Resultatet av innsatsen er at Venstre klatret opp med nær 3 prosentpoeng fra sist stortingsvalg.

Helge Solum Larsen

Foto: Tore Nilsen

— Dette er et formidabelt løft, og langt mer enn det vi kunne forvente av et debattkorps med mange debutanter, sier Helge Solum Larsen, leder i Rogaland Venstre. Han er svært fornøyd med innsatsen fra de unge fremadstormende liberalerne, og han peker på at Unge Venstre i med dette har brakt resultatene for Venstre i Rogalandopp på nivå med de andre store fylkene i landet.

— Dette er en vitamininnsprøyting som gir ekstra krefter til å stå på de siste dagene inn mot valget, sier Solum Larsen. — Det viser at vi har et stort potensiale for å vinne velgere for vår politikk når vi får formidlet den til store grupper av velgere. Det skal vi bruke de siste dagene fram til valgdagen til!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**