Kjære Venstre

Skolevalg og meningsmålinger viser at Venstre kan gjøre et meget godt valg. Det er bare dager igjen, og det er viktig å holde fast på et tydelig hovedbudskap i møtet med velgerne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Øystein og Anne

Foto: Venstre

VENSTRE PÅ 1, 2, 3:

1) Ekspertene kan være uenige om det er SV eller Venstre som er best på miljø. De kan diskutere om det er Venstre eller Høyre som har best politikk for bedrifter og satsing på kunnskap. Men ingen er i tvil om at det bare er Venstre som er skikkelig god på begge deler.

Begge deler er akkurat det Norge trenger: Miljøet kan ikke reddes uten grønne, nyskapende bedrifter. Og bedriftene må før eller senere tilpasse seg klimautfordringene. Bedrifter som gjør det før, kommer til å skape verdier som trygger velferden. (de andre dør).

2) Venstre vil ha et regjeringsskifte og en ny H/KrF/V-regjering. Venstre tar Fremskrittspartiets politikk på alvor. Avstanden mellom Venstre og Frp er altfor stor til at vi kan sitte i sammen regjering. Vi vil heller ikke bidra til at Frp kommer i regjering.

3) Stem på det partiet du er mest enig med! Venstre er i sentrum av politikken og leverer resultater uansett om vi kommer i regjering eller lager løsninger på Stortinget (det viser årene i regjering og de siste fire i opposisjon på Stortinget).

Mer detaljert: Se her

Med vennlig hilsen og lykke til i innspurten og på valgdagen

Lars Sponheim

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**