Trekning i Venstres valgkamplotteri

Janiken Strømseng fra Auma vant hovedgevinsten i Venstres valgkamplotteri som ble trukket på Tynset fredag. Kunstneren Unni-Lise Jonsmoen som selv hadde donert maleriet “Flyktning i snøen” overrakte bildet til vinneren på Venstres valgkampstand.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Mali Hauen og Svein Gjelten Bakken

Foto: Anders Wahl

Lokallagene fra Tolga, Tynset og Alvdal gikk sammen om stand i kjøpesenteret på Domus fredag. Med levende musikk av Mali Hauen (fløytist og V-kommunestyrerepresentant fra Alvdal) og Svein Gjelten Bakken (pianist og V-kommunestyrerepresentant fra Tolga) ble det også trukket lokale vinnere.

Trekning i valgkamplotteri

Foto: Solveig Østhus

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**