Takk til alle som stemte på oss

Vi i St.Hanshaugen Venstre er selvfølgelig skuffet over valgresultatet, men er glade for at nesten ti prosent av velgerene på St.Hanshaugen har støttet oss, og dermed bidratt til at vi fremdeles har Trine Skei Grande på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


At bydelens egen Ola Elvestuen blir sittende i bystyret er også til å glede seg over for oss som bor i Oslo, selv om vi heller skulle sett ham i en annen talerstol. Alt i alt har vi opplevd en godt gjennomført og entusiastisk valgkamp her i Oslo, og tar med oss nyttige erfaringer videre til lokalvalgkampen om to år.

Lars Sponheim vil bli savnet, og vi hadde unnet ham en mye bedre avslutning på et imponerende livsverk.

At Venstre har fått nesten tolv hundre nye medlemmer på bare to døgn etter valgnatta, er utrolig inspirerende, og styrker vår overbevisning om at Venstre kommer sterkt tilbake allerede i 2011. Vi skal heller ikke glemme at et nasjonalt valgnederlag ikke rokker ved de lokale forholdene, hvor Venstre har mye innflytelse i bydelsutvalg, kommunestyrer og ikke minst sentralt i Oslo. Vi er lokaldemokratiets fremste talsparti i Norge, og får utrettet mye også utenfor Stortinget.

Vi vil med dette ønske alle nye medlemmer, på St.Hanshaugen og andre steder, hjertelig velkommen til Venstre. Vi håper mange har lyst til å komme på noen av de åpne medlemsmøtene våre, gjerne med forslag om saker vi bør prioritere lokalt. Allerede førstkommende mandag, 21. september, skal vi møtes på Arte Pazza i Ullevaalsveien 61, fra 19:00 til ca. 21:00. Optimistiske som vi er, bestiller vi et stort bord. Håper vi sees.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**