Aktiviteter i fylkeslaget i høst

Da er stortingsvalget over, og det er på tide å begynne forberedelsene til lokalvalget i 2011. Da er det viktig med både skolering av medlemmer og å samle lokallagene, derfor inviterer Sør-Trøndelag Venstre til både Venstreskole og styremøte/seminar i løpet av høsten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Mandag 19. oktober er det klart for Venstreskolen trinn 1. Dette er et kurs som gir en kort innføring i Venstres historie, ideologi og viktigste saker, og som i tillegg gir deg muligheten til å bli kjent med andre medlemmer, ledelsen i lokallaget og i fylkeslaget.

Kurset arrangeres i samarbeid med Trondheim Venstre, og finner sted på Rådhuset i Trondheim (Munkegata 1) mellom kl 17-21 mandag kveld. Kursholdere er Guri Melby og Lars Jølle. Mer info om møtet og ang påmelding kommer senere, men har du spørsmål nå kan du ta kontakt med [email protected].

Lørdag 7. november arrangerer vi styremøte/seminar for alle lokallagslederne i fylket. Møtet finner sted i Trondheim fra kl. 11-15, mer info om møtested og agenda kommer senere.

I tillegg oppfordrer vi alle lokallag til å sende deltakere til landskonferansen helga 24.-25. oktober på Gardermoen. Tema: Venstre som valgvinnar i 2011. Mer info kommer på denne siden etter hvert. Hvis noen lokallag har vanskeligheter med å finansiere reise og opphold, bes de ta kontakt med fylkesleder [email protected] for å høre om mulighetene for å få støtte fra fylkeslaget til dette.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**