Valgkampen mot 2011 har allerede startet

For de to unge lokalpolitikerene Martin Gran og Ole Christian Fredriksen har valgkampen akkurat startet, og det holdes stand for andre helgen på rad etter valget, på torget i Sande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Ole Christian Fredriksen på stand i Sande sentrum

Foto: Martin Gran

Vi får veldig mange kommentarer, og det er generelt høy interesse når vi står her, sier Ole Christian. Han er en 21 åring oppvokst i Sande som nettopp har blitt medlem og gleder seg til å jobbe med Venstre. Guttene koser seg på stand, og spesielt i dag som det er så fint vær, er det slett ikke få andre å se ute også.

Vi håper på å få minst to inn i kommunestyret ved valget i 2011, sier Martin, noe som ikke virker helt fjernt skal man ta engasjementsprognosene i betraktning. Guttene forteller at de vil fortsette å være synlige i sentrum, og at de forhåpentligvis blir å finne på torget minst en gang i måneden.

Martin Gran med venstre-interessert ungdom

Foto: Ole Christian Fredriksen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**