Turtips for søndagen!

Det er ikke hver uke Rakkestad Venstre kommer med turtips. Til søndag kan du gå din viktigste tur noen gang. Det er innsamlingsaksjon for Care. Det er forsatt behov for bøssebørere. Nettopp du kan slå to fluer i en smekk og ta med en bøsse på helgens søndagstur.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

care

Foto: Care

CARE er kvinnerettet bistand
CARE er en hjelpeorganisasjon som jobber med nødhjelp og langsiktig bistand i flere av verdens fattigste land. Vi mener at hjelp til kvinner hjelper flere.

CARE kjemper for kvinners rettigheter og for at alle skal leve et verdig liv. En kvinne som får hjelp og muligheter, finner selv veien ut av fattigdommen. Hun satser på trygghet, helse og utdanning for barna sine. Og hun utfordrer maktforhold som undertrykker og tradisjoner som ødelegger.

Hjelp til kvinner hjelper flere
I samarbeid med lokalbefolkningen hjelper vi fattige samfunn med å skape varige løsninger på grunnleggende problemer. CARE vet at investering i kvinners framtid og muligheter gir ringvirkninger for familier og lokalsamfunn.
CARE hjelper jenter og kvinner fordi det er den mest effektive måten å drive bistand på.

Les mer om CARE her.

Du kan melde seg som bøssebærer her.

Du kan også ringe din kommune. Er du raksting så ringer du servicetorget på 69 22 55 00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**