Kjemper for å bevare skolen på Sandøya

Sammen med SV og KrF sloss Porsgrunn Venstre for å bevare skolen på Sandøya. Sitat TA: “Vår avtale kan tydeligvis brytes når det gjelder skoler, men ikke når det gjelder eiendomsskatt. Vi skal ikke ha skoler fordi vi er nostalgiske, men vi skal ha skoler som er til det beste for barna som bor der. Foreldre som bosetter seg på Sandøya gjør ikke det fordi de vil ha barna på en sentralskole i byen. Et forslag om å legge ned grendeskolene hadde ikke blitt vedtatt av bystyret, den gangen vi ba om en gjennomgang av skolestrukturen, sier Siren Johnsen.”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Formannsskapet gikk mot Venstre, SV og KrFs stemmer for å legge ned fire skoler, samt ungdomstrinnet ved Brevik oppvekstsenter. Saken avgjøres i bystyremøtet 12. november.
Les artikkel i ta.no HER

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**