Barnehageåret og bystyret

I bystyret 22. mars skulle vi behandle forslag om å endre barnehageåret. Vi politikere hadde fått mange gode innspill og argumenter for å beholde det slik det er i dag, og det var Venstre innstilt på.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Sindre W. Mork

Foto: Christoffer Biong

Gruppelederen i SV foreslo som første taler å utsette saken til høsten. Et utsettelsesforslag skal behandles når det settes fram, og et enstemmig bystyre med unntak av FrP støttet utsettelsen. Gruppelederen sier i avisa at det var viktig å hindre at endringen ble vedtatt og derfor ønsket han å utsette saken. Ut fra gruppelederens uttalelse antar jeg at Ap var for en endring, så jeg skjønner hvorfor SV ville ha saken utsatt.

Imidlertid ville det vært et flertall mot endringen dersom Venstre og resten av opposisjonen hadde støttet et forslag fra SV om det. Siden saken ble forslått utsatt, fikk ikke partiene i bystyret gitt uttrykk for om de var for eller mot.

Venstre vil beholde barnehageåret som det er i dag fordi vi er overbevist om at det gir det beste tilbudet til barna. Det synet vil vi fortsatt ha til høsten. Jeg håper bystyrets flertall da vil støtte SV og Venstre i det.

Sindre Westerlund Mork
Gruppeleder for Venstre i bystyret

Ansatte mot endringen (moss-avis.no)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**