Jeløy skole og omkamp

Det er viktig at omstillingen i Moss kommune får oppmerksomhet. Vi trenger de vi kan få for å sikre at de rette valgene tas.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Det er naturlig at alle "problematiske" politiske saker blir tatt opp i det såkalte omstillingsutvalget i Moss kommune. Hadde ikke utvalget gjort det, hadde de ikke gjort jobben sin. Med den dårlige økonomien kommunen har, er det viktig at alt gjennomgås slik at vi gjør de riktige tingene, i tillegg til å gjøre tingene riktig.

Samtidig er vi politikere avhengig av innspill fra ansatte og borgerne. Derfor er det viktig at vi i opposisjonen klarte å overtale posisjonen med Ap i spissen, at åpenhet er avgjørende for å lykkes. Åpenhet gir mulighet til å debattere og vurdere i lys av folks reaksjoner.

Barn

Foto: Microsoft

Jeløy skole er en unik skole for en helt spesiell gruppe elever. Dersom vi splitter opp dette unike skolemiljøet og sprer det rundt på den enkelte skole, vil hovedpoenget med skolen forsvinne. Da er tap av denne unike kompetanse neste steg.

Det vil ikke Venstre. For Venstre er det helt avgjørende at vi skjermer de som trenger det mest. Derfor har Venstre holdt fast ved å beholde Jeløy skole. Det vil vi fortsette med.

Sindre Westerlund Mork
Venstres gruppeleder i bystyret

Oppslaget i Moss Avis

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**