Åpent møte om Samhandlingsreformen

Onsdag den 28.april kl.18.30 arrangerer Venstre åpnet møte om Samhandlingsreformen i Auditoriet på Molde Sykehus. Poltisk redaktør i Romsdals Budstikke Richard Nergaard vil lede debatten

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Samhandlingsreformen vil få store konsekvenser for både spesialisthelsetjenesten og for kommunenes tjenestetilbud innefor helse, pleie og omsorg. Samhandlingsreformen er til behandling i Stortinget i disse dager, og vi ønsker å spre kunnskap og skape debatt om dette viktige temaet.

Politisk redaktør Richard Nergaard fra Romsdals Budstikke vil lede debatten. Møtet vil starte med korte innledninger fra de sentrale aktørene som blir berørt :

Ass.direktør/samhandlingssjef HNR : Erik Myklebust
Helsesjef Molde Kommune : Henning Fosse
Administrasjonssjef Vestnes Kommune : Tone Roaldsnes
Generalsekretær Venstre : Terje Breivik

Samhandlingsreformen vil få konsekvenser for alle brukere av helsetjenester i vårt distrikt. Vi mener at informasjon om innhold og mulige konsekvenser må nå de det angår, og vi ønsker å skape en debatt i lokalmiljøet om samhandlingsreformen.
Møtet arrangeres av Venstrelagene i Romsdalsregionen, og i Venstre sin tradisjon er vi opptatt av åpenhet og debatt blant velgerne om sentrale tema som angår så mange.
Møtet er åpnet for alle interesserte, og er gratis.

Dersom dette temaet angår deg, bør du ikke gå glipp av dette !

VELKOMMEN !

Kontaktinformasjon : Styreleder Molde Venstre, Olbjørn Kvernberg
Epost : [email protected], Mobil : 91370899

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**