Galskap i Sandnes

“Det er ren galskap og en tragedie at det blir åpnet for elektronisk valg og internettstemming i Norge”, sier en opprørt professor Frank Aarebrot ved Institutt for sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen til Stavanger Aftenblad. Venstres Thor Bjarne Bore er enig i kritikken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


-Jeg istemmer Aarebrots karakteristikk. Jeg tror aldri jeg har sett et dårligere begrunnet forslag fra en norsk regjering, et opplegg som ikke kan evalueres på annen måte enn rent teknisk. Og det er neimen ikke det som er viktig i denen saken, skriver Bore i sin blogg.

Å avgi stemme, å være aktiv deltaker i et demokrati, er noe annet enn å sitte hjemme og overføre 200 kroner for kjøp av etiske julegaver fra Kirkens Nødhjelp. Det bør være et seriøst preg ved det å stemme, all privatisering er ikke like god, skriver Bore.

Les mer på Bore-aktuelt her >>

Sandnes Venstre reserverte seg mot prøveordningen med e-valg da dette ble behandlet politisk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**