Hvem skal representere Venstre i Tvedestrand?

Neste år er det kommunevalg, og nå er tiden for å finne kandidater til å stå på listene. Hvem ønsker du skal stå på Venstres liste?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Rådhuset

Foto: Line Mørch

Styret i Tvedestrand Venstre vil ha en så åpen nominasjonsprosess som mulig, der alle skal få anledning til å si sin mening. Derfor oppfordres alle til å komme med sine forslag til kandidater som kan stå på Venstres liste. Først og fremst ønskes det forslag på navn, rekkefølgen tas det stilling til på et senere tidspunkt.
Kom med forslag, eller meld deg selv! Ring eller send melding til en i styret (styret finner dere i menyen til venstre). Leder i Tvedestrand Venstre, Line Mørch, nås på telefon 971 72 527 eller e-post [email protected].

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**