Velkommen til gruppemøte

Gamle og nye medlemmer ønskes velkommen når Nes Venstre holder gruppemøte førstkommende mandag. Mobbing er et av temaene vi tar opp denne gang.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Møtet holdes i rådhuset mandag 31. mai klokken 19.00. Temaene som skal diskuteres er saker som skal opp i formannskapet 01. juni og i kommunestyret 15. juni. I tillegg vil mobbing være et tema under gruppemøtet.

klubbe

Foto: ill

Politisk organisering er igjen et tema i formannskapet. Utvalget har lagt frem forslag om å redusere kommunestyret til 35 representanter, ned 6 fra dagens 41 representanter. Det er også foreslått at utvalgene reduseres fra fire til to. Blant andre saker som skal opp i formannskapet neste uke er økonomiplan 2011-2014; fremtidig barnehagestruktur i Nes; og kommunens pensjonstilknytning.

På gruppemøtet er det som vanlig mulig å ta opp egne saker eller spørsmål. Styret ønsker alle medlemmer som har lyst å delta velkommen til gruppemøtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**