Verdens Miljødag lørdag 5.juni

Venstre marker dagen sammen med miljøvenner på torget i Bodø kl 12-14.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Naturvernforbundet skal stifte lokallag i Salten på Verdens Miljødag og har tatt initiativ til felles markering. Organisasjoner og partier som fremmer miljøet vil ha stand, appeller og overraskelser på Torget i Bodø mellom kl 12-14. Etterpå (kl 14-16) er alle inviterte til stiftelsemøte for Naturvernforbundet avd Salten på Grand Hotell. Her vil fylkesleder i NNV Erling Solvang vil innlede over temaet "Miljøutfordringene i Nordland med hovedvekt på problemene med å bringe landsdelen inn i den fossile tidsalder når resten av verden strever med å komme ut av den", med påfølgende debatt over temaet.

Venstre vil stille med politikere fra lokallaget og fylkeslaget som gjerne tar en samtale om våre miljøvisjoner og framtidshåp over et glass selvprodusert bjørkesaft.

Miljødagsmarkering i Bodø

Miljødagsmarkering i Bodø
Foto: Terje Cruickshank

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**