Venstre får 4,7 prosent på ny måling!

Venstre får 4,7 prosents oppslutning på en ny partimåling som er utført av Opinion for Avisenes nyhetsbyrå. Det er på samme nivå som forrige måneds måling. Arbeiderpartiet går mest fram og SV mest tilbake på målingen som er tatt opp i perioden 11. til 18. mai. Tusen personer er spurt gjennom Norstats web-banel. 77 prosent har angitt partipreferanse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Denne målinga viser at Venstre ikke har brukket ryggen og fortsatt er å regne med i politikken også framover! Venstre har 26 kommunestyrerepresentanter i denne perioden som er godt fordelt i nesten hele Hedmark og vi kan sammen vokse videre ved å arbeide jevnt og trutt i våre kommuner. Bruk gjerne fylkesstyret enda mer som samtalepartner i enkeltsaker — det kan være nyttig og gir fylkesstyret mulighet til å kople lokallag sammen i saker av felles interesse.

Med en oppslutning på 4,7 prosent ville Venstre i følge måling fått 8 representanter på Stortinget.

Erik Ringnes

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**