Ælvespeilet blir kulturhuset i Porsgrunn

Et klart flertall i bystyret vedtok torsdag kveld at Ælvespeilet skal bygges. “Jeg er så glad. I dag blir det vedtatt det vi før har vedtatt. At det skal bygges kulturhus.” uttaler varaordfører Siren Johnsen (V) til Varden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


“Kristin Clemmensen (V) kunne fortelle at hun ble overbevist om å satse på Ælvespeilet etter å ha sett Petter Øygarden i aksjon på et åpent møte. Clemmensen stilte med åpent sinn. Der hadde Øygarden stått og tegnet inn en sirkel over hvor byens sentrum skal ligge.” skriver pd.no –

“Han satte en ring rundt området fra Meieritorget til Kulltangenbrua og sa at her er framtidens sentrum, uavhengig av hva politikerne bestemmer seg for. Det var da jeg bestemte meg for Ælvespeilet, sa Venstres kvinne fra Sundjordet.”

Les oppslagene i pd.no, varden.no og ta.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**