Sommarstemne med Odd Einar Dørum, nå på Birkeland

Etter meir enn eit tiår med hyggelege sommarstemne med odd Einar Dørum hos Tora og Anders Buestad i Lillesand, inviterer Agder Venstre til sommarstemne tysdag 6. juli kl 1700 og utover hos Mariane Sønju Hagestad på Birkeland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


I dei beste tradisjonane frå Tora og Anders Buestad blir det hageselskap med politisk inspirasjon.

Dørum i Lindesnes

Foto: Jan Kløvstad

Veibeskrivelse:
Fra Birkeland sentrum velges veien mot Mosfjell (skilta). Fra brua over Tovdalselva er det 2 km. Gården ligger på venstre side av veien. Hvitt våningshus, rød låve og rødt stabbur. Den gule garasjen ligger på høgre side av veien. Det er plass til ca. 10 biler i tunet og 2 foran garasjen. Ved Slettene bro (gangbru), 100 m unna, er det plass til 10 biler til.

Vel møtt,
seier

Mariane Sønju Hagestad

Foto: Jan Kløvstad

Mariane Sønju Hagestad i Birkenes Venstre og fylkessekretær Jan Kløvstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**