Flott sommeravslutning for Hamar Venstre!

Medlemmene av Hamar Venstre var invitert til åpent styremøte med sommeravslutning hos Unni Toven og Hans Petter Hanssen den 22. juni. Det ble en flott kveld, hvor i hvert fall de aller fleste av styrets medlemmer deltok.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Kvelden ble innledet med styremøte, under ledelse av vår frontfigur Stein Frøysang, som hadde travle Venstredager i Fylkestinget, Formannskapet og Kommunestyret i går 22. juni og i dag 23. juni.

Etter at den formelle delen av kvelden var over, overrasket vertene med en liten hagevandring, som var en hyggelig quiz hvor det viktigste var å få et avbrekk frem mot resten av kvelden.

Senere brakte kvelden et meget velsmakende måltid og kaffe med et utall fristelser.

Det ble også god tid til å la Hans Petters engasjerende kåseri om folkehøgskolen på Sagatun synke inn. Flere bidragsytere enn verten selv var det ikke til dette, som tidligere er kalt et “mini-temamøte”, men deltakerne fikk et meget godt innblikk i skolehistorien på Hamar.

Flere temamøter vil komme etter ferietiden, så Hamar Venstre kan be alle Venstrevenner på Hedemarken og i fylket for øvrig merke seg navnet på gårsdagens vertskap. Utover høsten har de planer som nok vil engasjere både de omkring 50 medlemmene som vi er i lokallaget vårt, og mange andre. Det er her først og fremst snakk om temamøter, men følg med på e-poster og informasjon fremover på sidene til Hamar Venstre! Det som kan loves, er en begivenhetsrik høst, hvor det ikke bare skal settes opp en liste til neste års kommunevalg, men hvor hver enkelt av oss på en trivelig måte vil kunne delta i samtalen som dreier seg om vårt engasjement som medlemmer eller venner av partiet vårt. Hvis noen skulle være i tvil: Dette kan vi først og fremst takke vertskapet i Krystallveien 4 for!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**