— Kutt fire etasjer på DSD-bygget, minst

– DSD-bygget står for meg som et av de mest absolutte feilgrep i sentrum av Stavanger. Det skiller seg ut på en ekstrem måte, sa Venstres Helge Solum Larsen da kommunalstyret for byutvikling behandlet forslag til reguleringsplan for Børehaugen. Venstre foreslo å kutte i antall etasjer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

dsd bygget stavanger havn

Foto:

— Hvis DSD-bygg-eierne fjerner minimum fire etasjer av DSD-bygget, så skal vi gi dem nybygget de søker om slik de vil ha det. Alternativt må det foreslåtte nybygget reduseres kraftig i forhold til høyder og utnyttelse, sa Helge Solum Larsen.

Både representanter fra Høyre. Ap og SV reagerte positivt på forslaget.
Les mer i Aftenbladet her>>

Planen for Børehaugen legges nå ut til offentlig høring.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**