Har fortsatt tro på Steinkjerfestivalen

Anniken Kjær Haraldsen(V), fylkesråd for kultur i Nord-Trøndelag fylkeskommune, har fortsatt tro på Steinkjerfestivalen som en merkevare for Nord-Trøndelag, og har også lovet ut festivalstøtte for 2011 og 2012.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hattrem

Torsdag for halvannen uke siden var hun selv invitert il å overvære åpningskonserten med Haddy N’jie. En konsert fylkesråden koste seg med. Det kan hun da også gjøre med god samvittighet. Fylkeskommunen i Nord-Trøndelag har med denne ukens tildeling på 200 000 kroner gitt totalfestivalen i Steinkjer 1.050.000 kroner i form av utviklingsmidler og festivalstøtte. —Vi har fortsatt tro på Steinkjerfestivalen, sier Annikken Kjær Haraldsen.

Les hele saken i Trønderavisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**