Andre N. Skjelstad i bresjen mot oljeboring

Andre N. Skjelstad er nå styreleder for det nyopprettede fylkeslaget for Stopp oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. -Vi har nå etablert et fylkeslag i Nord-Trøndelag, og det er satt sammen et interimstyre fram til ordinært årsmøte 12. oktober, sier Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

De andre i styret er Britt Tønne Haugan fra Levanger, Torgeir Havik fra Steinkjer og Kersti Hasund fra Verdal.

-Vi må få fram at det kommer en tid også etter oljen, hvor vi også skal kunne leve. Det er særs viktig å engasjere seg og vi bør være føre var, i alle fall når vi ser konsekvensene i Mexicogulfen. Det kan gå fryktelig galt selv for dem med verdens beste kompetanse på området, sier Andre N. Skjelstad.

Les også:
Nei til oljeboring i Lofoten og Vesterålen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**