Gir 1 million til Levangers tusenårsjubileum

Levanger får trolig 1,1 millioner kroner fra fylkeskommunen som støtte til tusenårsjubileet. Venstres fylkesråd for kultur, Annikken Kjær Haraldsen, mener kommunen har jobbet godt med søknaden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hattrem

Levangers beliggenhet med lun og sikker havn har betydd mye for bosetting, næringsvirksomhet og rollen som sentral markedsplass helt tilbake fra middelalderen av. I dag er fortsatt handel og servicenæring viktige næringsveier i Levanger, sier Haraldsen.

Hun mener at 2011 blir en flott anledning for Levanger til å vise både for hverandre og for omverdenen hva kommunen har å by på. Foruten en rekke kulturelle innslag og fokus på 1000 årig historie gir 1000 års markeringen også mulighet til å fokusere på hva kommunen står for i dag og hvordan man ønsker at framtida i kommunen skal bli, sier Annikken Kjær haraldsen.

Nord-Trøndelag Fylkeskommune vektlegger at 2011 med sine ulike arrangement og oppmerksomhet om kommunen vil være et godt redskap for å videreføre arbeidet med livskvalitet og vekst til styrke for Levanger kommune

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**