Bli med på Lokalpolitisk Nettverk!

Helgen 18-19 september arrangerer Rogaland Venstre Lokalpolitisk Nettverk i Stavanger, vil du være med?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Lokalpolitisk nettverk er Venstres skolering for kandidater, folkevalgte og tillitsvalgte i lokal- og fylkeslag, og arrangeres gjennom fire regionale samlinger i løpet av 2010 og 2011.

Denne samlingen har Venstres miljøpolitikk og velferdspolitikk som politiske hovedtema. Vi tar også opp presse- og mediearbeid, nominasjonsprosesser, listestilling og programarbeid.

Vi begynner lørdag 18.september kl 1000 og avslutter med lunsj kl 1400 søndag 19. september.

Samlingen finner sted på Kult. Kafeen i Stavanger kulturhus, midt i Stavanger sentrum.

Alle lokallag inviteres til å bli med minst en representant.

Ta kontakt med din lokallagsleder hvis du ønsker å delta.

Vi har bedt lokallagslederne om å sende en samlet påmelding for deltakere fra sitt lokallag på e-post til organisatorisk nestleder Tove Frantzen senest onsdag 15. september. Lokallagslederne er også bedt om å melde fra til Tove Franzen om eventuelt behov for overnatting.

Fylkeslaget dekker overnatting for en person fra de lokallagene som av praktiske grunner trenger overnatting. Selve skoleringen, inkludert lunsj lørdag og søndag og middag lørdag, er gratis for alle som deltar på lokalpolisk nettverk!

Vi håper at mange lokallag ser dette som en fin mulighet for skolering, en god mulighet til å komme videre med planlegging av lokalvalgkamp og en kjekk helg med andre flotte Venstrefolk!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**