Prøvenominasjon Fjell 2010

Fjell Venstre har ikkje gjennomført nokon prøvenominasjon, men har gitt eit knippe namn som innspel til nominasjonsnemnda.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Prøvenominasjon ble tatt opp på styremøte/gruppemøte i Fjell Venstre sist mandag. Der var enighet om å krysse av de som Fjell Venstre vil ha på listen, men der er IKKE foretatt rangering/prioritering.

Vi har krysset av følgende navn: Kjell Alvheim, Øygarden – Lars Barstad, Meland – Sigrun Bjorøy, Sund – Maren Børslien, Odda – Per Svein Dufva, Fjell – Gunn Vivian Eide, Bergen – Brit T Fjell, Fjell – Alf Helge Greaker, Bergen – Terje Hatvik, Os – Frode Hervik, Radøy – Birgitte Hjertaas, Askøy – Atle Holgersen, Askøy – Sverre Kleivkås, Ullensvang – Rolf Nesheim, Lindås – Kari Østervold Toft, Sund – Tore Turøy, Fjell – Åsta Årøen, Bergen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**