Start på programarbeide foran valget 2011

Meløy Venstre arrangerer temamøte 2/11 for Venstremedlemmer og -sympatisører for å få innspill på hva Meløy Venstre skal arbeide med framover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Valgkamp

Foto: M.A.Bjørkli

Meløy Venstre skal igang med programarbeidet foran kommunevalget neste år, og for å sikre at vi jobber med de sakene som medlemmer og sympatisører synes er viktige så arrangerer vi møte på Halsa tirsdag 2/11 kl 19.00 der medlemmer og andre med interesse for Venstres politikk er velkomne til å komme med innspill.

Temaet er :

Hva ønsker medlemmer i Venstre og Venstresympatisører at Meløy Venstre skal jobbe med i tida fremover.

Møtet finner sted i trivelige omgivelser på Mammas Vertshus på Halsa, og vi håper så mange som mulig finner tid til å bidra til at Meløy Venstres sitt program blir så bra og så representativt som vi ønsker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**