Fakkeltog mot pelsdyrnæringa

– Venstre er det eneste partiet som faktisk har vedtatt at dyr har egenverdi, og vi har vært tydelige på at tålmodigheten vår til pelsdyrnæringa nå har tatt slutt, sa aksjonister fra Unge Venstre og Venstre under NOAHs fakkeltog mot pelsdyrnæringa på lørdag. Her kan du se film fra aksjonen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.

Fredrik Øvergård var ute i gatene i Trondheim sammen med de rundt 400 deltakerne i fakkeltoget mot pelsdyrnæringa i går ettermiddag. Her kan du se hans videoopptak med intervju av flere av aksjonistene!

Her kan du lese mer om Venstres holdning til pelsdyrsaken:

Ber AP gripe inn i pelsdyrsaken

Innkaller landbruksministeren til Stortinget om pelsdyr

Legg ned pelsdyrnæringen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**