Ny aktivitet i Osen Venstre

Onsdag denne uka var fylkesleder Anne Jorid Gullbrekken og Jon Gunnes, Trondheim Venstre, på besøk i Osen. Der møtte de tidligere Venstre-medlemmer som vurderte å starte nytt lokallag i Venstre. Fire tidligere medlemmer møtte opp, og interessen for å starte opp igjen var tydelig til stede.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Fra venstre Torstein Nordmeland, Tove Merethe Stjern, Mary Blengsli, Anne Jorid Gullbrekken og Svein Stjern

Fra venstre Torstein Nordmeland, Tove Merethe Stjern, Mary Blengsli, Anne Jorid Gullbrekken og Svein Stjern
Foto: Jon Gunnes

Osen har ikke hatt et aktivt Venstrelag eller representasjon i kommunestyret etter ca. år 2000. Det første målet blir å få til egen liste til kommunestyrevalget neste år, eller eventuelt samarbeidsliste med andre mindre parti i Osen.

Varaordfører og ordfører fra Venstre
Venstre har tidligere stått veldig sterkt i Osen, og det har vært både varaordfører og ordfører fra Venstre i kommunen. – Med Venstre-varaordfører i nabokommunen Roan og ordfører i Flatanger burde det være muligheter for Venstre i Osen også, mener fylkesleder i Sør-Trøndelag Venstre, Anne Jorid Gullbrekken.
– Osen har nettopp avsluttet debatten og folkeavstemningen om hvilket fylke de skal tilhøre, og kommunestyret avgjorde denne onsdagen at kommunen fortsatt skal tilhøre Sør-Trøndelag fylke.
Det er derfor veldig hyggelig at vi nå kan få aktivitet i lokallaget igjen, sier Jon Gunnes, som er kommunalråd for Venstre i Trondheim.

Flere arbeidsplasser
Osen kommune har tilflytting, og flere yngre kommer tilbake til kommunen, etablerer seg og bygger hus. Det er optimisme i kommunen, og det er behov for flere arbeidsplasser. Dette er hovedutfordringen i kommunen. – Her er Venstres næringspolitikk for småbedrifter og næringsdrivende et veldig godt utgangspunkt for engasjement og tilslutning til partiet, avslutter Anne Jorid Gullbrekken

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**