Velkommen til årsmøte torsdag 13. januar kl 1900

Velkommen til årsmøte i Birkenes Venstre torsdag 13. januar kl 1900 hos Mariane Sønju Hagestad. Petter Toldnæs, leder i Lillesand Venstre og medlem i opplæringsutvalget i Agder Venstre er med i møtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


På saklista står vanlige årsmøtesaker, og vi fortsetter det konstruktive arbeidet med å stille Venstreliste i Birkenes til kommunevalget. Et arbeidsutvalg har ja fra flere interesserte til å stå på lista, og vi ser optimistisk på sjansene.

Veibeskrivelse:
Fra Birkeland sentrum velges veien mot Mosfjell (skilta). Fra brua over Tovdalselva er det 2 km. Gården ligger på venstre side av veien. Hvitt våningshus, rød låve og rødt stabbur. Den gule garasjen ligger på høyre side av veien. Det er plass til ca. 10 biler i tunet og 2 foran garasjen.

Vel møtt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**