Årsmelding 2010 (Lagt frem på årsmøtet 2011)

Vi har gjennomført årsmøte og her er årsmeldingen for 2010

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Årsmelding for Sande Venstre 2010

Etter valg på årsmøtet 14.01.10 har styrets sammensetning vært:

Leder: Per Martin Berg
Nestleder: Anne Helene Burdahl
Sekretær: Ole Christian Fredriksen
Kasserer: Kjell Elden
Styremedlem Martin Gran
Varamedlem: Kjersti Holm Rosvoll

Revisor har vært Einar Stenbrænden.
Som utsendinger til Vestfold Venstres årsmøte 12.-13. februar 2010 ble valgt Per Martin Berg og Martin Gran. Ole Christian Fredriksen var vara.

Sande Venstre har 17 betalende medlemmer pr 31.12.10.
Det har vært 7 ordinære medlemsmøter i løpet av året, og alle har vært avholdt i Sande rådhus.

2010 har vært et nytt positivt år for Sande Venstre, med moderat medlemsvekst, høy aktivitet i media, og godt politisk håndverk i kommunen.

Sande Venstre har vært representert i kommunestyret ved Fred R. Fredriksen, som også har møtt i formannskapet som varamedlem. Vi har også vært representert i flere av utvalgene, enten med fast medlem eller varamedlemmer.

Fred Fredriksen har også vært nestleder i Hovedutvalg for kultur, folkehelse og miljø i fylkeskommunen, hvor han i en periode har vært fungerende leder.

Medlemsmøtene har vært avviklet i forkant av møtene i kommunestyret og utvalgene, og sakene til disse møtene har vært diskutert.

Vi har avholdt flere temagruppemøter og fokusert på programmet for valget i 2011.

Løftet om stand på torget en gang i måned frem til valget i 2011 har vi holdt takket være stor innsats fra Martin Gran og Ole Christian Fredriksen. Vi satser selvsagt på å stå løpet ut frem til valgdagen og ser ikke bort ifra en intensivering når dagen nærmer seg og temperaturen stiger.

Sande Venstres internettside har hatt en noe ujevn oppdateringsfrekvens men med et stort trykk høsten 2010. Vi har vært flittige bidragsyter i lokalpressen med aktuelle politiske saker.

Sande Venstre fanside på facebook har per 6. januar 2010 har 77 medlemmer. Dette er en økning fra 51 på samme tid i fjor.

Vi har deltatt på begge lokalpolitisk nettverk som er arrangert av Venstre Sentralt. Per Martin Berg deltok på møtet i mai. Per Martin Berg, Martin Gran og Ole Christian Fredriksen deltok på møtet i Oktober.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**