Åpent temamøte om Venstres økonomiske politikk

Kom på temamøte for å lære hva som skiller Venstres økonomiske politikk fra andre partiers. Vær med og diskuter hva som gjør Venstres økonomiske politikk til fremtidens økonomiske politikk sammen med sentralstyremedlem Lars Peder Nordbakken (bildet). Både Venstremedlemmer og andre interesserte er hjertelig velkommen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Temamøte: Venstre – en fremtidssrettet og liberal forskjell i økonomisk politikk

Lars Peder Nordbakken

Foto: Gjerdrum Venstre

Dato: Mandag 21. februar 2011
Tid: 1900-2100
Sted: Hotell Augustin
Innleder: Lars Peder Nordbakken. Siviløkonom, gründer og forfatter. Sentralstyremedlem i Venstre og leder av Venstres verdiskapingsutvalg.

Innhold:

Kapitalisme har lenge blitt betraktet som essensen i et velfungerende samfunn, og en utløser til produktivitet, kreativitet og skaperevne. I lys av finanskrisen, økende miljøutfordringer og knapphet på ressurser, er det imidlertid fristende å spørre om kapitalismen har lykkes med å tilpasse seg endrede samfunnsforhold. Lars Peder Nordbakken tar et oppgjør med den konservative forståelsen av kapitalisme og argumenterer for at den internasjonale veksten vi har opplevd de siste par tiårene har vært så sterk at den har skjult de negative konsekvensene av vår økonomiske politikk.

Hva skyldes det for eksempel at ingen tar opp, eller tør ta opp (?) det problemet at vi i Norge synes å lide av en ekstremt lav innovasjonsproduktivitet, samtidig som vi vet av vår fremtidige velferd er kritisk avhengig av innovasjonsdrevet verdiskaping?

På dette temamøtet vil Nordbakken argumentere for at vi må frigjøre oss fra et «endeløst status quo tyranni», dersom vi skal lykkes med å løse de utfordringene vi står overfor. I god Venstretradisjon vil han appellere til å være nysgjerrig, tenke kritisk og ta proaktive initiativ til forbedringer gjennom liberale reformer.

Møtet er åpent for alle som er interesserte!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**