Lokalpolitisk nettverk (LPN) over temaet skole og næring

Lokalpolitisk nettverk er Venstres skolering for kandidater, folkevalgte og tillitsvalgte i lokal- og fylkeslag, og det arrangeres gjennom fire samlinger i løpet av 2010 og 2011, neste er i Bodø 12-13.mars

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

venstre-skole

Påmelding så snart som mulig, senest 1.mars

Arne Ivar Mikalsen

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde, Pressefoto

Tredje samling i lokalpolitisk nettverket arrangeres i Bodø 12-12.mars og har som tema skole og næring Samlingen arrangeres med Venstre sentralt. Fra VHO kommer sentral innleder, og hvem dette blir vedtas på landsstyremøtet sist i februar. Lokalpolitisk nettverk er Venstres skolering for kandidater, folkevalgte og tillitsvalgte i lokal- og fylkeslag, og det arrangeres gjennom fire samlinger i løpet av 2010 og 2011, siste samling blir 28-29.mai.

Hovedtema denne gang er Skole og næring, og i tillegg skal vi ta opp blant annet medie- og informasjonsarbeid. Vi regner med at alle lokallag deltar på samlingen. Vi har gjort det så billig som mulig denne gangen for at alle skal kunne delta! Også de lagene/kontaktpersonene som ikke kunne delta på de første samlingene er hjertelig velkommen!

Samlingen starter opp lørdag 12.mars kl. 13.00, men vi vil ha et opplegg fra kl 10 for de som ankommer litt tidligere. Samlingen avsluttes søndag 13.mars kl 14 — for de som kan utsette avreisen litt blir det grundig opplæring i publisher verktøyet (Venstre veven).

Nordland Venstre har satt en deltakeravgift på kr 400,- pr deltaker med overnatting og på kr 300,- pr deltaker uten overnatting. Deltakeravgiften inkluderer konferansepakker, transportkostnader til/fra LPN (her anmoder vi til billigste reisemåte og samkjøring), lunsj lørdag og søndag, samt middag lørdag og eventuell overnatting fra lørdag — søndag.

Les mer om LPN – klikk her

Vennlig hilsen

Styret i Nordland Venstre
v/ fylkesleder Arne Ivar Mikalsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**