Viktig jobb startet

Nå er arbeidet med Regional Transportplan startet. “Alle” hilste May.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


kilde nfk.no

Det var stor oppslutning fra hele Nordland da samferdselsråd May Valle (V) startet arbeidet med Regional Transportplan i Nordland. Ikke mindre enn 26 kommuner og seks av regionrådene deltok med minst en for å sikre seg god innsikt i det viktige arbeidet som omfatter alt av transport i og fra Nordland på vei, bane, sjø og i lufta.

-Samferdsel kjenner ingen grenser og planen vi nå starter arbeidet med skal bidra til å skape en positiv utvikling for Nordland, sa samferdselsråden da hun åpnet møtet.

Hva vil vi?

-Hvordan vil vi at transport av varer og mennesker skal skje i Nordland i årene som kommer, det er spørsmålet vi må stille oss, sa Valle.

Hun ble formelig omfavnet av ordførere og lokale aktører som var klar til å gi sitt besyv med i diskusjonen om hva som er viktig for Nordland.

Etter samferdselsrådens innledning fikk representanter fra regionene i Nordland orientere om sine innspill til prosessen videre og saker de ønsker å løfte fram.

Transportplan Nordland skal legges fram for fylkestinget i april 2012 og vil være fylkets prioriteringer når Stortinget skal vedta ny transportplan for hele landet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**