Landsmøtedelegasjon fra Nordland er samlet i Trondheim

Årets landsmøte i Venstre er igang og en kamplysten gjeng fra Nordland er samlet til motivasjon, inspirasjon og med et ønske om å påvirke Venstres politikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Arne Langset er delegasjonsleder og med seg har han toppkandidatene på fylkestingslisten May Valle, Arne Ivar Mikalsen og Hanne Nora Nilsen. I tillegg er Anja Johansen (Vågan) og Tor Arne Solvoll (Narvik) utsendinger. UV Nordland representert ved Aderian Alexander Eriksen.

Observasjonsplassen Sortland vant på Nordland Venstres årsmøte har May Holm inntatt, og sammen med Carola Karl Urvik (Vefsn) og Terje Cruickshank (Bodø) følger de aktivt med på LM forhandlingene fra standplass.

Folk først. Landsmøtesalen i Trondheim.

Folk først. Landsmøtesalen i Trondheim.
Foto: Christoffer Biong

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**