Mer penger til næring

– Odd Reitan, og andre med penger i Trøndelag, må bruker mer penger på næring, og mindre på eiendom, sier ordførerkandidat Jon Gunnes til Adressa i dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Venstre vil gjøre alle nordmenn med penger på bok til kapitalister og næringslivsgrundere. Ved å fjerne formueskatten, og ta inn de samme pengene som eiendomsskatt, skal det bli mindre lønnsomt å investere penger i eiendom, og mer lønnsomt å sette pengene inn i næringslivet.

– Pengene kommer bedre til nytte dersom de brukes til å investere i næringslivet. I dag må investorer betale formueskatt dersom de setter pengene i lokalt næringsliv, men dersom pengene brukes til å kjøpe eiendom, blir skatten lavere. Norsk og trøndersk næringsliv trenger kapital, og da må det lønne seg å bruke pengene der. Både for Odd Reitan og for alle andre som har penger på bok, sier listetoppen i Trondheim, sier Gunnes til Adressa.

Les hele saken her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**