Skjelstad ut mot systemstaten

Nord-Trøndelag Venstres listetopp ved fylkestingsvalget, Andre N. Skjelstad, brukte anledningen på Venstres landsmøtet til å slåss mot systemstaten. —Venstre vil prioritere folk først. Vi kan derfor ikke sitte å se at Arbeiderpartistaten fortsetter sin detaljstyring av folk sine privatliv, sier Skjelstad som både tok opp sørsamenes situasjon og rovdyrpolitikk i sitt innlegg til landsmøtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

Etter å ha plassert ansvaret pekte Skjelstad på at Venstre skal være det rauseste partiet i forhold til erstatningsordninger for tap av beitedyr. —Dette handler om folk først og ikke systemene, mener Skjelstad.

Norge har internasjonale forpliktelser i forhold til rovdyr. Disse forpliktelsene vil vi ta på alvor, men sørsamenes eksistensgrunnlag er truet og det kan vi ikke sitte rolig å se på, avslutter Andre N. Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**