Rekordmange lister til lokalvalget

Venstre i Nord-Trøndelag stiller rekordmange lister til kommunevalget i 2011. -Dette er den beste listestillingsprosessen i Nord-Trøndelag siden tidlig på 1980-tallet, sier fylkesleder Andre N. Skjelstad. På landsplan stiller Venstre med 312 rene lister, mens tallet i Nord-Trøndelag er 20 rene lister, i tillegg kommer 2 felleslister med andre partier.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Venstre

Foto: RH

Venstre er det tredje største partiet i fylket i forhold til rene Venstrelister ved kommunevalget, viser en oversikt fra Trønderavisa. Den eneste kommunen uten Venstrerepresentasjon er Fosnes, mens det er felleslister i Røyrvik og Namsskogan.

Venstre stiller med ren liste i Meråker, Stjørdal, Frosta, Leksvik, Levanger, Verdal, Inderøy, Verran, Steinkjer, Namdalseid, Snåsa, Grong, Lierne, Høylandet, Overhalla, Namsos, Flatanger, Nærøy, Vikna og Leka

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**