Idemyldring rundt programforslaget

Toppkandidatene til høstens valg har satt sammen et program som skal forsvares i valgkampen og etter valget. Siste programmøte med medlemmer/ sympatisører avholdes i Kopervik kulturhus onsdag 27. april kl 19.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Vi satser på å ha et siste programmøte onsdag den 27 April på kulturhuset i Kopervik. Vi inviterer alle som måtte ha lyst til å komme fra 19-21.

Det er også viktig at medlemmer klarer å fiske med seg en person eller to, slik at vi klarer få flere med enn den harde kjerne. Flott om dere inviterer med minst to stykker som dere personlig prater med og sørger for at de kommer.

Møtet er tenkt som en idemyldring med utgangspunkt i programforslaget som toppkandidatene har foreslått. Vi forsøker å finne gode saker som vi skal ha i programmet og finne ut hvordan vi skal formulere disse på en best mulig måte.

Karmøy Venstre deler også ut miljøpris i valgår. Finner vi noen som fortjener å få årets miljøpris eller må den utgå?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**