Medlemsmøte i Våler Venstre

Medlemsmøtene i Våler Venstre preges av sprudlende humør, mange gode ideer og sterkt engasjement.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


På dagens møte ble aktuelle saker diskutert nærmere, med utarbeidelse av partiprogram til høstens kommunevalg som den store fellesnevneren.

Det er viktig for Våler Venstre å invitere til bred dialog om partiprogrammet. 6. juni avholdes det et viktig drøftingsmøte hvor kampsakene prioriteres og drøftes nærmere. Vi ønsker oss flest mulig innspill før dette.

Har du lyst til å smittes av det gode humøret, og engasjere deg på Venstres side fram mot kommunevalget og etter? Ta gjerne kontakt med oss (se kontaktpersoner i menyen til venstre) eller send oss en e-post til [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**