Endelig lys langs Akerselva

Venstre sørget for penger til lys langs Akerselva. Nå begynner byggingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Vi ser nå at det er kommet opp skilt øverst ved Stillatorget om byggestart for lys langs Akerselva. Gravearbeidet har også såvidt begynt. Det er gledelig.
Lys langs turveiene er vanligvis ikke prioritert i Oslo men vegen langs Akerselva er en så viktig transportåre at Venstre sørget for penger til lyssetting langs Akerselva i det borgerlige budsjettforliket. Det er nå svært gledelig å se at gravearbeidene er i gang, sier May-Brith Døssland.
Turveien langs øvredel av Akerselva er svært mye brukt som tur- og treningsvei. Lys kommer til å gjøre det lettere å bruke turstien også i mørket, ikke minst på høsten, og vil bli til glede for mange. Dette har et samlet bydelsutvalg gått inn for.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**