Fylkesprogram for Sør Trøndelag Venstre

Sør Trøndelag Venstre er stolte av å presentere programmet for perioden 2011-2015.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Venstre setter folk først. Det reflekteres også i programmet til Sør Trøndelag Venstre, som handler om å finne de beste løsningene for innbyggerne i fylket vårt.

Venstre vil bevare naturen, miljøet og ressursene våre for å sikre oss selv og våre barnebarn en ren framtid. For Venstre er det selvsagt at Sør Trøndelag fylkeskommune skal bidra til å redusere klimautslippene. Politikken vi legger opp til skal gi gode, bærekraftige løsninger.

Glade mennesker

Foto: sxc.hu

Venstre satser på kunnskap. Ved å gi læreren tid til å være lærer, og skolene tillit til å dyrke sin egenart, vil vi gi elevene de beste læringsmiljøene de kan få. Vi vil jobbe for at flest mulig elever kommer seg gjennom videregående skole med trygghet, selvtillit og stolthet.

Venstre satser på gründeren. Vi vil jobbe for å legge til rette for flere nyetableringer, enten det er innen høyteknologi, landbruk, eller kultur. Vi vil bidra til å styrke verdiskapingen og konkurransekraften i fylket vårt.

Venstre vil at folkehelsearbeidet skal inngå i all fylkeskommunal planlegging og virksomhet. I Sør Trøndelag er det ikke lenger viktigst å gi mer til alle, men å hjelpe enkeltmennesker som trenger det.

Les hele programmet her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**