Politisk regnskap fra fylkesrådet

Fylkesrådet startet med en musikalsk hilsen til alle innbyggere da det la frem sitt politiske regnskap på en pressekonferanse hos Rock City i Namsos i dag, onsdag. Fire år ble oppsummert med glimt i øyet og smil om munnen da fylkesrådet viste pressen sin versjon av Rock Citys signaturlåt “Langt igjæn te Royal Albert Hall”. Venstre har fylkesråd for kultur, Annikken Kjær Haraldsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hatterem

Når fylkesrådet går gjennom ansvarsområdene sine og underliggende temaer for de siste fire årene konkluderer det med stempelet god måloppnåelse på 85 punkter, middels på 22 punkter og mener det har oppnådd lav grad av oppnåelse på 7 punkter.

Her finner du politisk regnskap for fylkesrådet i Nord-Trøndelag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**