Styret i Helse Midt-Norge må vurdere sin stilling

-Styret i Helse Midt-Norge raserer helsetilbudet i Nord-Trøndelag med at de selv skal drive ambulansetilbudet. Nå har prinsippene med offentlig drift fra Arbeiderpartiet og SV gått altfor langt, sier Venstres førstekandidat i Nord-Trøndelag Andre N. Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

-Det går ikke an at et styre med åpne øyne holder fast på sitt vedtak når de ser hva konsekvensene av ambulansevedtaket innebærer, sier Skjelstad. I Trønderavisa 1. juli sier administrerende direktør Arne Flaat at Helse Nord-Trøndelag får en skjerpelse på 25 millioner kroner, først og fremst på grunn av ambulansevedtaket.

-Er dette en villet politikk fra regjeringens side for å svekke lokalsykehusene i Nord-Trøndelag, spør Skjelstad. Dette er ingen utvikling som er ønsket for Nord-Trøndelag. Jeg mener derfor at styret i Helse Midt-Norge må vurdere sin stilling, avslutter Andre N. Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**