Kjøpesenter i rådhuset

Bedre næringspolitikk, kino og kulturhus i sentrum og ungdomshus i lokstallen. Levanger Venstre kvesser klørne før høstens valg. -I valgprogrammet for de neste fire årene har partiet sett seg ut tre hovedområder: Oppvekst, kultur og næring, forteller leder Per Einar Weiseth i programnemnda.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Per Einar Weiseth

Foto: Fotograf Hattrem

Partiet mener blant annet at sentrum må lages attraktivt for næringslivet ved å bygge tak over deler av byen. Venstre vil også gjøre om hele rådhuset til kjøpesenter. Kommunen må gi råd og hjelpe bedrifter, i mye større grad enn i dag. Bedrifter og enkeltmannsforetak må møtes med lyst og støtte når de henvender seg.

Les hele saken i Levangeravisa

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**