Delta i Levanger Venstres spørreundersøkelse om fartsputene i Kirkegata

Levanger Venstre gjennomfører spørreundersøkelse om fartsputene i Kirkegata. Partiet har tidligere løftet saken opp i kommunestyret hvor det ble bestemt å ikke ta initiativ opp mot Statens Vegvesen for å få dem fjernet. Her kan du si din mening om saken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Stange sentrum

Foto: Camilla Eilertsen


Svar på spørreundersøkelsen ved å trykke på denne linken.

Her kan du si din mening til Levanger Venstre om fartsputene.

Blant tiltakene som kan være aktuelle er opphevelse av forkjørsvei i sentrum og bedre skilting ved innfartsveiene til byen. Venstre ønsker også fortgang i arbeidet med en avlastningsveg langs Levangerelva og økt kapasitet mellom sentrum og Nesset. Les mer om Venstre og fartsputene her.

Resultatet fra undersøkelsen blir offentliggjort i uke 30.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**