Dagens Stange Venstre-kandidat: Anders Kippersund

Jeg er en slags generell Venstremann som er bosatt i Stange. Faktum er at jeg saksmessig kan støtte alt fra FrP til Rødt, og muligens er det grunnen til at jeg føler meg hjemme i Venstre. Jeg ble forøvrig med i Venstre på den tiden da Hamar Unge Venstre arrangerte 1.mai-tog sammen med (daværende) Rød Valgallianse. I våre dager regnes vel partiet som “lyse blått”, men jeg klarer fremdeles å føle at jeg hører hjemme Snart svinger sikkert pendelen min veg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Anders Stange

Foto: AC Kippersund Willumsen

Både i rikspolitikken og lokalt går vern av miljø foran alt for meg. Skulle jeg kaste øynene mine på noe annet så er all mulig styrking av hjemmebaserte helsetjenester en prioritert sak i mine øyne.

Noen ord om hva som gjør at du trives i Stange.
Skulle gjerne sagt med Kinck:
"Det landet er mitt, jeg har ikke annet,
Mine røtter tynes i tæle og frost.
Det er kampestenshårdt, men landet er mitt,
Hver rot grodde fast så forbandet
Se, fins slik flekk, slikt syn på jord"

Men nå er det slik at Stange er en fantastisk rik, myk og variert kommune både når det gjelder folk og natur, det er en slags sjelemassasje bare å oppholde seg her, og Tangen ruler!

Favorittdrikke: Egentlig alt som flyter, men grunnstammen i ethvert drikkemønster koker til slutt ned til at uten kaffe blir det hele litt meningsløst
Favorittfilm: "Jesus fra Montreal" er kunst-filmen over alle. Når det gjelder vanlig action så mener jeg at "Blackhawk Down" er sterkt undervurdert, kommersiell proamerikansk underholdning på sitt beste
Dyr: Hvis dere tenker etter, så er det faktisk for lite geiter i dette landet for tiden. For øvrig burde kanin bli betraktet som bra mat og ikke bare kjæledyr. Namnam!

Det gledet stort at Mona Vestli fikk Stangeprisen! Kaster gjerne flere blomster på henne.

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**