Dagens Stange Venstre-kandidat: Erik Ringnes

Jeg har stemt Venstre i mange år uten å være medlem eller politisk aktiv. I 1999 ble jeg spurt om å stå øverst på ei ny Venstreliste i Stange. Stange hadde da vært uten liste helt tilbake til 70-tallet. Venstres ideologi er hovedårsaken til at jeg stemmer Venstre og bruker mye tid på å representere partiet. Venstre er det mest radikale borgerlige partiet og har en lang og stolt historie som reformparti.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Erik Ringnes

Foto: Stange Venstre

Mer frihet — mer ansvar sier mye om partiets ideologi. Venstre tror på menneskets iboende muligheter — og setter menneske foran systemet.

Noen ord om hvilken sak som er viktigst for deg i Stangepolitikken.
Bidra til et maktskifte etter at Ap har styrt sammenhengende i 87 år. Et skifte vil være bra for demokratiet og er et mål i seg sjøl pga stor risiko for samrøre etter så mange års styre. Flere og bedre tjenester til kommunens innbyggere, bedre planfaglig styring,- og mindre utbyggerstyrt utvikling.

Noen ord om hva som gjør at du trives i Stange.
Mye hyggelige folk, flott landskap og sentral beliggenhet

Jeg liker å møte folk, liker lyrikk, antikviteter, øl, all slags musikk og avslutter gjerne dagen med en film — hører på Nrk2 radio som holder driver folkeopplysning og ser mest på Nrk2 på tv6.

Gi en “rose/blomst” til en person, institusjon, bedrift, gruppe eller organisasjon i Stange.
Blomst til lydavisa og til Antikvarisk Restaurering ( Joar Jordet)

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**