Demokratiet skal seire

Hendelsene i Oslo og på Utøya fredag ettermiddag og kveld berører oss alle sterkt. Det er tid for sorg i Norge. Det vil ikke fra Venstres side bli lagt opp til eksterne valgkampaktiviteter i denne perioden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

blomster terror markering breiavatnet stavanger byparken

Foto: Stavanger Venstre

Tankene våre går nå først og fremst til de som er direkte berørt av de grufulle hendelsene. Til deres nærmeste og til de mange unge som resten av sine liv kommer til å måtte bære på de grufulle opplevelsene på Utøya.

Det vil ikke fra Venstres side bli lagt opp til eksterne valgkampaktiviteter i denne perioden. Møter, debatter, standsvirksomhet og annonsering er utsatt. Våre folkevalgte og tillitsvalgte i partiorganisasjonen skal selvsagt fortsette å ivareta sine plikter i denne perioden, også i offentligheten. Det samtaler mellom partiene om tidspunkt for å starte valgkampen. Det vurdere om dette skal skje gjennom fellesarrangement.

Venstre vil som det liberale partiet i Norge fortsette å arbeide for vårt verdisyn; Vi tror på frihet, rettferdighet og toleranse. Terroren som har rammet oss, gjør oss enda mer dedikerte i vårt arbeid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**